skip to Main Content
<!--Telefontid: Fredag 8-15 --> 25 21 75 95 kontakt@psykologlarsandersen.dk

Cookie- og privatlivspolitik for denne hjemmeside

Introduktion
Når du besøger min hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor uddybes, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indsamler ikke cookies fra tredjeparter.

 

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, registrerer dig som bruger og øvrig brug af services på hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login og bestilling af tid.

 

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@psykologlarsandersen.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Som klient hos mig sker følgende:

Orientering om behandling af personoplysninger:
Jeg fører journal, hvilket vil sige, at jeg fx. nedskriver notater om dit helbred, sociale forhold eller andre relevante oplysning.

Dette gør jeg for at give dig en god og relevant behandling.

Jeg modtager og giver oplysninger om dig fra din læge og andre, hvis du giver dit samtykke til, at de sender oplysninger/informationer til mig.

Jeg har tavshedspligt, og det er kun mig, der læser din journal.
Jeg har pligt til at bryde min tavshedspligt, hvis jeg få informationer, om at der er alvorlig risiko for, at du eller andre kommer til skade.
Jeg har pligt til at underrette kommunen, hvis jeg er bekymret for et barns trivsel og udvikling.

Jeg sender oplysninger til betalere, hvis nogen (fx. sygesikring, forsikring, kommune) betaler dine samtaler helt eller delvist.

Jeg sender oplysninger til min revisor, så jeg kan få lavet regnskab. Min revisor har tavshedspligt.

Din journal bliver opbevaret i et aflåst arkivskab, eller i et krypteret journalsystem.
Jeg gemmer dine oplysninger i 5 år efter sidste session, herefter vil de blive destrueret.
Du har altid ret til at se, hvad jeg har journaliseret, kontakt mig, hvis du ønsker at få en kopi.
Man må ikke slette i en journal, hvis noget er forkert, kan jeg tilføje en rettelse.
Jeg kan rette og slette i alt andet end journalen, hvis der er fejl.
Skulle du være utilfreds med måden, hvorpå jeg håndterer dine oplysninger, så sig det til mig, så finder vi en løsning.
Skulle du stadig være utilfreds, kan du klage til datatilsynet.

Dataansvarlig: Lars Bo Aldin Andersen CVR: 36476702. Skellerødvej 10, 4100 Ringsted. Tlf: 2521 7595. Mail: kontakt@psykologlarsandersen.dk

Lov og regler:
Om journaler: Autorisationslovens kap. 6; og Journalbekendtgørelsen (bkg. Nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).
Om samtykke til registrering af data: Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens §6, stk. 1. nr. og nr. 7].
Om pligt til at underrette om fare, sundhedsloven paragraf 41.
Om skærpet underretningspligt, når det gælder børn og unges trivsel: Servicelovens paragraf 153.
Om at klage over min behandling af dine oplysninger. Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. datatilsynet

Back To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk