Skip to content

Psykolog Lars Andersen, Cand. Psych. Aut.

Jeg er uddannet Cand. Psych. Fra Københavns Universitet med speciale i Metakognitiv terapi, Kognitiv terapi og PTSD.

Jeg er autoriseret psykolog af Psykolognævnet.

Jeg har gennemført en 2 årig MCT-1 Metakognitiv certificeringsuddannelse under MCT-institute ved Professor Adrian Wells fra Manchester Universitet og Professor Hans M. Nordahl fra Trondheim Universitet.

Jeg har hjemme på Midtsjælland, nærmere betegnet i Ringsted.

Jeg lægger stor vægt på, at få skabt et roligt, trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan føle dig tryg og det rart at være.

Igennem næsten 20 år har jeg arbejdet med fysiske og psykiske lidelser i den præhospital sektor og i militæret, specielt i akutte situationer.

Jeg er veteran og har været udsendt i Kroatien og Kosovo, hvor jeg har været en del af Sanitetsdelingen og hjulpet tilskadekomne soldater og civile.

Endvidere har jeg beskæftiget mig med børn og unge, som har været anbragt udenfor hjemmet, samt arbejdet med unge, som har haft psykosociale problematikker.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, så du kan desværre ikke benytte din henvisning hos mig.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og er underlagt fuld tavshedspligt iht. bestemmelser fra Psykolognævnet. Læs alle bestemmelserne fra Psykolognævnet her hos ast.dk 

Mine primære arbejdsområder:

  • Individuel psykoterapi til voksne og unge
  • PTSD (Posttraumatisk Stress Syndrom)
  • Sorg & krise, herunder debriefing og struktureret krisesamtaler
  • Stress
  • Forskellige angst lidelser (panikangst, socialangst, helbredsangst, præstationsangst, forbier og OCD)
  • Lavt selvværd
  • Kroniske sygdomme
  • Depression
Back To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk